Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Intézményi TDK a Pedagógiai Kar Egri Campusán

Utolsó módosítás: 2021. június 21.

2021. április 28.-án, 14 órakor került sor az Eszterházy Károly Egyetem Pedagógiai Kar Egri Campusának Intézményi TDK konferenciájára, online formában.

Öt hallgató küldött be pályamunkát a tavaszi fordulóra. Kriston Ivett végzős pedagógia szakos hallgató első helyezést ért el, Sipos Boglárka, végzős tanító szakos hallgató pedig második helyezett lett.

További díjazott a rendezvényen ugyan nem volt, azonban nagy öröm és büszkeség a frissen megalakult Gyógypedagógiai és Fogyatékosságtudományi TDK Tehetség Műhely számára, hogy három másodéves hallgatója is részt vett a megmérettetésen és bemutatta kutatási tervét a zsűrinek. Kozár Zsófia választott témája a „Fogyatékossággal élő nők szexuális megítélése", témavezetője Fürné Mosoni Anita, Szűcs Viktória a „Dadogók társadalmi megítélése a munka világának perspektívájából" című témáját mutatta be Dr. habil. Domonkosi Ágnes vezetésével és végül, de nem utolsó sorban Varga Kata előadását hallgathattuk meg „A beszédalkalmassági vizsgát megelőzően logopédiai felkészítésben részesült hallgatók kérdőíves vizsgálata" témában, Burom Katalin témagondozásával.

A bemutatott témák a zsűri érdeklődését is felkeltették, további hasznos tanácsokkal látták el a kutatómunkájuk elején járó gyógypedagógia szakos hallgatóinkat.

Minden résztvevőnek szívből gratulálunk és további eredményes és sikeres kutatómunkát kívánunk!


< Vissza