Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Gyógypedagógus hallgatónk díjazása

Utolsó módosítás: 2021. május 11.

A 2021-es felezősök között díjat vehetett át Szűcs Viktória másodéves gyógypedagógus hallgatónk.

Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat által április 27-én szervezett BálON rendezvény keretein belül egyidőben valósult meg a gólya-, felezős-, és végzős bál. Az eseményre több, mint 300 hallgató regisztrált.

A 2020 és 2021-es felezős hallgatók közül, összesen 16-an vehették át díjaikat a legek versenyén. Minden kar a tanulmányaikban legeredményesebb hallgatót jutalmazta.

A 2021-es felezősök között díjat vehetett át Szűcs Viktória másodéves gyógypedagógus hallgatónk is.

Viktória kiemelkedő tanulmányi/szakmai teljesítménye mellett közösségi területen is figyelemreméltó munkát végez. Az Egri Campus Hallgatói Önkormányzatának általános elnökhelyettese, az Egyetemi Roadshow aktív résztvevőjeként a középiskolások körében népszerűsíti Egyetemünket. Szociális érzékenysége rendkívül erős, egyetemi státuszának már első negyedévében a Gyógypedagógia Intézetben gyűjtési akciót kezdeményezett az Egri Kistérségi Gyermekjóléti Intézmény lakóinak; a kapcsolattartás azóta is folyamatos. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat gyöngyöspatai programjában tevékenykedik, segítséget nyújt az általános iskolás tanulók felzárkóztatásához.űTanulmányi kiválóságát bizonyítja, hogy tutori támogatást nyújt hallgatótársainak.
A díjhoz szívből gratulálunk!

A rendezvényről beszámolt a Paletta Online is.


< Vissza